perjantai 16. syyskuuta 2016

Rakkauden kulmat

Oma aforismi: rakkaus on kuin noppa. Sitä heittää ja saa päivälle erilaisen numeron. Välillä rakkautta on enemmän ilmassa ja välillä vähemmän. Onneksi nopassa ei ole nollaa!

Mutta nopassa on myös kulmat, jonka kautta rakkaus pyörähtää. Ja sitä mietin, miten se näkyy omassa suhteessa. Olemme Nellin kanssa tottuneet pitämään lankoja käsissämme. Ja ei se ole aina helppoa sopeuttaa toimintaa yhteen. Nopan kulma tuntuu silloin kipeältä. Päivän rakkauden tunteen määrä voi yhtäkkiä olla kuusi tai yksi. Riippuen nopasta ja sen kulmista.

Siis riippuen siitä, miten me luomme Nellin kanssa yhteistä päivää. Hiommeko toisiamme kulmat vastakkain vai löydämmekö yhteisen tavan heittää noppaa. Tärkeää on kuitenkin, että nopassa on ne kulmat, Muutoinhan kaikki olisi vain pyöreää. Sitä, mistä ei saa mistään kiinni. Ja koska ilman tunteita siis niitä pahoja ei olisi myöskään hyviä.

Tänään Nelli päivitti omaa FB sivuaan ja kertoi maailmalle, mistä minussa tykkää. Siitä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto. Rakkautta ilmassa, kun noppa pyörähti kutoselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti